ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά στην courier (ACS) ή στα ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) ή ακόμα και με οποιαδήποτε άλλη εταιρία εσείς προτιμάτε, με δική σας χρέωση και με εντολή αγοράς. Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από το σύστημα αλλά μπορούμε να σας ενημερώσουμε και εμείς για το κόστος της μεταφοράς αφού ογκομετρήσουμε την παραγγελία σας. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη και διαφέρουν ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και την περιοχή. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


2. Τραπεζική Κατάθεση

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5208-040705-714
ΙΒΑΝ: GR6101722080005208040705714


EUROBANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026-0414-75-0100486825
ΙΒΑΝ: GR2002604140000750100486825


ALPHA BANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 586-002101-089266
IBAN: GR2801405860586002101089266


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 43062829700
IBAN: GR0201104300000043062829700


3. PayPal

Όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή σελίδα του PayPal και ολοκληρώνετε την πληρωμή σας με τον πιο ασφαλή τρόπο πληρωμής παγκοσμίως. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής λαμβάνουμε αυτομάτως την επιβεβαίωση πληρωμής και εκτελούμε άμεσα την παραγγελία σας.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
1. ACS Courier

Γρήγορη και οικονομική (1 έως 2 εργάσιμες μέρες).

2. ΕΛΤΑ

Απλό δέμα (3 έως 7 εργάσιμες μέρες).


Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν με ACS, με ΕΛΤΑ, με ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ) και με μεταφορική εταιρία.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 4 κιλά στα 4,00 euro και η αντικαταβολή, που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ACS, στα 2,50 euro. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00 euro για κάθε παραγγελία.

Οι αποστολές με αντικαταβολή με ACS έχουν χρέωση 6.50 euro μεχρι 4 κιλα. Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορων ως δυσπρόσιτη. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαραχτηριζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη. και επομένως για το κόστος της μεταφοράς. μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρισης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 48 ωρών.

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για αποστολές εντός Ελλάδας. Για Κύπρο, οι τιμές υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα και θα ενημερωθείτε για τα ακριβή ποσά πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 24 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε εγγράφως, με fax ή e-mail την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης είναι κατά προσέγγιση. To κατάστημα, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός δέκα (10) εργάσιμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο carmodels.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από το κατάστημα carmodels.gr με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας. Υποχρεούστε να ελέγξτε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και ενημερώστε αμέσως το κατάστημα carmodels (το αργότερο εντός 24 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.


1. Ηλεκτρονική παραγγελία

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης. Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


2. Τηλεφωνική παραγγελία

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου στο 6977529713.


3. E-mail

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω e-mail: [email protected]


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης της καλώντας μας εντός της ως άνω προθεσμίας των 24 ωρών στο 6977529713 ή με mail στο [email protected]

Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας δεν θα είναι έγκυρη χωρίς την αποδοχή μας και σε κάθε περίπτωση ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας.


Επιστροφές προϊόντων

Μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 10 εργάσιμων ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

- Αν το προϊόν είναι ελατωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

- Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας άρεσε ή δε σας έκανε και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

- Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή.

- Να μην είναι τοποθετημένα και να μην έχουν σημάδια από άλλα εργαλεία.

- Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προυποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

- Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να καταγραφεί, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.


Επιστροφές χρημάτων

Πραγματοποιούνται μόνο και μόνο αν:

- Πραγματοποιηθεί επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς ΕΝΤΟΣ 24ώρου απ' την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, για να γνωστοποιηιεί το αίτημα σας και ο λόγος της επιστροφής.

- Πέραν του 24ώρου καμία επιστροφή χρημάτων δε γίνεται, παρά μόνο αλλαγή προϊόντος.

- Ισχύουν οι προϋποθέσεις για τις επιστροφές προϊόντων.

- Το προϊόν, η συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενά του θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Διαθεσιμότητα

Το 99% των προϊόντων που βλέπετε στη σελίδα μας είναι διαθέσημα! Υπάρχει όμως μια μικρή πιθανότητα να μην έχει προλάβει να ενημερωθεί το e-shop, για προιόντα που έχουν πωληθεί μέσα από το κατάστημα. Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερώνεστε με email ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Σε περίπτωση που συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας απαντήσετε τηλεφωνικά ή με email αν θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή και γίνεται παραγγελία, όμως απαιτείται ο πελάτης να προκαταβάλει το 50% του ποσού και αναμονή 10 ημερών το μέγιστο. Σε περίπτωση που ο αγοραστής ακυρώσει την παραγγελία του, τα χρήματα δεν επιστρέφονται και πιστώνονται για κάποια άλλη αγορά από το κατάστημά μας (εντός 5 ημερών). Tο καταστημα carmodels.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στις τιμές και τη διαθεσιμότητητα.


2. Επιστροφές

Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα που δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός 10 ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής ΚΑΙ ΕΦOΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ. Χρήματα ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν με κάτι άλλο ή να σας πιστωθεί το ποσό για μελλοντικές αγορές. Θα πρέπει η συσκευασία του προϊόντος να μην έχει ανοιχτεί ή τσαλακωθεί. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση ή προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν από κακομεταχείρηση δε θα γίνονται δεκτά.


3. Υλικές Ζημιές, Βλάβη ή Κλοπή Προϊόντος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η carmodels.gr δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη στην περίπτωση υλικής ζημιάς ή κλοπής του προϊόντος οφειλόμενη στης υπηρεσίες μεταφοράς . Τα δέματα των ταχυμεταφορών είναι ασφαλισμένα. Η ACS εγγυάται ότι η παραγγελία σας θα έρθει στην πόρτα σας χωρίς ζημιά. Στην περίπτωση που δείτε το δέμα σας να είναι σπασμένο ή ταλαιπωρημένο επικοινωνήστε μαζί μας και ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ . Σε περίπτωση που το παραλάβετε η ευθύνη μεταφέρεται σε σας και δεν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ φροντίστε για την ομαλή λειτουργία του προϊόντος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του προϊόντος από το τηλέφωνο. Την παραγγελία σας μπορείτε να την παρακολουθείτε μέσα από το site μας carmodels.gr στο εικονίδιο ACS με τον κωδικό που παραλαμβάνετε στο κινητό σας.


4. Έλεγχος Ποιότητας

Λόγο της πολυπλοκότητας των ειδών μοντελισμού δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις συνθήκες φόρτισης ή χρήσης των μοντελων γι’ αυτό το λόγο ελέγχουμε και δοκιμάζουμε όσα μοντέλα είναι δυνατόν έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την λειτουργία του προϊόντος που αγοράζετε από το κατάστημά μας, σύμφωνα πάντα με της οδηγίες του κατασκευαστή.


5. Εγγύηση Προϊόντων

Η εγγύηση των προϊόντων είναι αυτή που παρέχεται από τον κατασκευαστή και σε όσα αυτή παρέχεται. Μπορούμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα μας για να είστε σίγουροι για την καλή τους λειτουργία.  Μετά την αγορά δεν μπορούμε να ελέγξουμε την χρήση του προϊόντος, της πτώσης, τις συγκρούσεις, τα νερά, την κακή χρήση του κινητήρα ή τις συνθήκες φόρτισης των μπαταριών. Γι’ αυτό και δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για τυχόν βλάβες που μπορεί να παρουσιαστούν στη συνέχεια. Καμία εγγύηση δεν προσφέρεται με τις μπαταρίες, οι μπαταρίες όλων των τύπων είναι εύφλεκτες και επικίνδυνες εάν τραυματιστούν, ή δεν φορτιστούν ή δεν αποθηκευτούν σωστά, φροντίζεται πάντα υπό την επίβλεψή σας. Σε καμία περίπτωση βλάβης ή ζημιάς η ευθύνη δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την πραγματική λιανική τιμή αγοράς του προιόντος. Τα είδη τηλεκατευθυνόμενου μοντελισμού ΔΕΝ είναι παιχνίδια, η χρήση των μοντέλων πρέπει να γίνετε υπό την επίβλεψη ενυλίκων. Τα τηλεκατευθυνόμενα  ’’παιχνίδια’’  δεν αλλάζονται και δεν επισκευάζονται.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου εδώ.